Your hair our care

Parturi-Kampaamo Riihimäen ydinkeskustassa

Varaa aika tai ota yhteyttä

Parturi-kampaamo lähelläsi

Kiireetöntä parturi-kampaamopalvelua

 

Hair Service Hiuspalvelu parturi-kampaamo Riihimäki on ydinkeskustassa sijaitseva parturi-kampaamo. Liike sijaitsee noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Riihimäen rautatieasemalta.

Liike tarjoaa kiireetöntä ja asiantuntevaa kampaamo- ja parturipalveluita juuri oman näköiseen tyyliisi. Mikäli tiedät jo oman tyylisi, voit varata liikkeeseen ajan ajanvarauksen kautta, tai vaihtoehtoisesti ota yhteyttä lomakkeella tai soittamalla niin mietimme yhdessä sinulle sopivan kampaamopalvelun.

Tule käymään paikan päällä vaikka kauppareissun yhteydessä niin mietimme yhdessä juuri sinulle sopivan kampaamopalvelun edulliseen hintaan. Olipa toiveenasi hillitty ajaton leikkaus tai räväkämpi muodonmuutos löytyy Hair Service Hiuspalvelusta juuri oikeanlainen kampaamopalvelu.

Jatkuvaa kehittymistä kampaamoalan messuilla

Raija pysyy uusien kampaamoalan trendien mukana vierailemalla hiusalan esityksissä muun muassa Pariisissa ja Lontoossa ja tuoden parhaimmat käytännöt ja tyylit mukanaan Riihimäelle. Näiden lisäksi Raija osallistuu aktiivisesti parturi-kampaamomessuille, joissa tuodaan esille Suomen tulevat kampaamotrendit.

Raija myös kilpailee aktiivisesti parturi-kampaamoalan kilpailuissa ja on saanut osakseen menestystä.

Ammattitaidon ylläpitämiseksi Raija on suorittanut parturi-kampaamoalaan liittyen muun muasssa

  • Parturi-Kampaamo Mestarikirja suoritettu vuosina 2003 ja 2011
  • Värikonsulttikoulutus suoritettu Suomen värityylikoulussa
  • Stylistutkinto suoritettu vuonna 2014

Pitkä historia parturi-kampaamopalveluissa

Hair Service Hiuspalvelu parturi-kampaamo Riihimäki on perustettu vuonna 1984, jolloin liike aloitti toimintansa nykyisissä tiloissa Hämeenkadulla Riihimäellä. Pitkän historiansa aikana liike on tarjonnut parturi-kampaamopalveluita monille tyytyväisille asiakkaalle. Liikkeessä toteutetaan niin hiustenleikkausta kuin myös vaativimpia mallinmuutoksia. Teemme sinulle mallinmuutosleikkauksen ja yksilöllisen värjäyksen tai kampaukset ammattitaidolla tyyliäsi korostaen. Kampaukset arkeen sisältävät muassa hunnunkiinitys, koristeet ja lisäkkeet.

Näiden lisäksi saatavilla on värjäykset uusimmilla tekniikoilla:

  • Fibeplex ja Olaplex
  • Tukikäsittelyt, perinteiset kiharat, spiraalipermanentit
  • Miehille helppohoitoinen tyvenkohotus ilman rullia

Sijainti ja osoite